Voorwaarden


Wij delen nooit adressen met derden, je e-mail wordt opgeslagen in een in de markt geaccepteerde veilige database en wij versturen geen ongewenste marketinguitingen. De enige inkomsten van de nieuwsbrief voor ons zijn eventuele reclameuitingen die mogelijk in de nieuwsbrieven kunnen staan. Uitschrijven kan altijd en zorgt direct voor verwijdering van je e-mail adres uit onze database!

De nieuwsbrief is onderdeel van internet uitgeverij Eurolutions. Een commercieel bedrijf en onze inzet met de nieuwsbrief is ook niet om een verliesgevende nieuwsbrief te maken. Enkel omdat de nieuwsbrief een aanvulling is op onze websites en wij met reclame op die websites al onze inkomsten gedekt hebben hebben wij verder geen onverwachte commerciële doestellingen met de nieuwsbrief. Hoogstens plaatsen we eens een reclame uiting in de nieuwsbrieven zelf.

Daarmee is onze commerciele vrijheid geheel genoemd. Wij doen niet aan database exploitatie waarbij mensen buiten de nieuwsbrief om benaderd kunnen worden, of andere commerciele activiteiten m.b.t. de nieuwsbrief. Wij geven adressen nooit aan derden, er zitten geen verborgen kosten aan de nieuwsbrief, je kunt je ten alle tijden verwijderen uit deze database door je simpelweg via een link in een nieuwsbrief of via onze website uit te schrijven. Zonder je toestemming zullen wij je niet benaderen. Wij laten nooit externe partijen vrijwillig toe tot onze database. Je privacy en toestemming voor het versturen van deze nieuwsbrief staan bij ons hoog in het vaandel. Hiermee staan we ruimschoots boven alle e-mail regelingen zoals de wetgeving of geadviseerde regelingen welke door de OPTA genoemd worden.

Bewust zullen wij je niet willen lastig vallen. Mocht dit buiten onze kennis of toestemming gebeuren, bijvoorbeeld door een hacker, dan is dit wel voor eigen risico. Wij werken met gangbare software en programmeeroplossingen welke in de markt veilig genoemd worden voor nieuwsbrieven maar doen geen garanties dat hackers nooit ons kunnen pakken. Voor mensen welke garanties willen dat hun e-mail adres bij ons ten alle tijden altijd veilig zal zijn, raden wij af zich in te schrijven.

Voor de aanvullende voorwaarden welke hier niet genoemd worden zijn onze algemene voorwaarden van kracht. Deze zijn overgenomen van de ICT-Office branchevereniging welke gangbaar zijn in de ICT markt en kosteloos kunnen worden ingezien op voorwaarden.net of op aanvraag kosteloos worden toegezonden.